Η σχολή μας

Είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος. Δημιουργήθηκε το 2002 από την Κατερίνα Κερβανίδου, που υπήρξε για 11 χρόνια πρώτη χορεύτρια στην ομάδα χορού  Χοροθέατρο Θεσσαλονίκης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) και έχει βραβευτεί το 2000 με το Κρατικό Βραβείο Χορού από το Υπουργείο Πολιτισμού. 

Οι προτεραιότητες της σχολής μας επικεντρώνονται στα εξής:

​    το μάθημα να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη εμπειρία για το παιδί όπως και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καθημερινή επαφή του μαζί μας,

    να λάβει από τους δασκάλους της σχολή μας άρτια τεχνική εκπαίδευση και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο είδος ή στα είδη χορού που έχει επιλέξει.

    να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη μέσα από την ενασχόλησή του με το χορό, όπως:

          - την ανάπτυξη και την εξέλιξη των δεξιοτήτων που αναπτύσσει το είδος χορού που μαθαίνει δίπλα μας, στο μέγιστο των δυνατοτήτων του,

          - τη βελτίωση της ομαδικότητας, της κοινωνικότητας, της αίσθησης ατομικής ευθύνης μέσα από την συμμετοχή του στην ομάδα, ή ιδιοτήτων που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της προσωπικότητάς, όπως αυτοεκτίμηση, πειθαρχία, γνώση των ικανοτήτων του και εμπιστοσύνη σε αυτές, υπομονή και επιμονή για την ολοκλήρωση ενός στόχου.

Όλοι οι δάσκαλοι που διδάσκουν στην σχολή μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά και με γνώμονα τα παραπάνω κριτήρια, ώστε οι μαθητές μας να έχουν σωστή παιδαγωγική προσέγγιση καθώς και άρτια τεχνική εκπαίδευση στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Κατερίνα Κερβανίδου

Coryright 2002-2020.  www.kervanidou.com.  All rights reserved